Γιουβετσάκια ατομικά με μοσχάρι και τριμμένα τυριά !


Υλικά 

600 γραμ. Μοσχάρι 

250 γραμ. Κριθαράκι 

1 κούπα τυρί φέτα 

1 κούπα κασέρι 

3 κρεμμύδια 

1 σκελίδα σκόρδο 

2 κ.σ. Τοματοπελτέ 

2 κ.σ κρέμα γάλακτος μαγειρικής 

Μαϊντανό 

Ρίγανη 

1 κ. σ αλάτι 

1 κ.γ πάπρικα 

1 κ.σ κύβο 

Λάδι 2 κ.σ λάδι για το σωτάρισμα 

Εκτέλεση 

Καθαρίζω και πολτοποιώ τα κρεμμύδια και το σκόρδο 

Θερμαίνω τη κατσαρόλα ρίχνω το λάδι 

Μόλις ζεσταθεί ρίχνω τα κρεμμύδια και το σκόρδο 

Στη συνέχεια το κρέας γυρίζω απ όλες τις πλευρές 

Και μετά τα υπόλοιπα υλικά εκτός το αλάτι και το 

Κριθαράκι και τα τυριά 

Ανάλογα αν έχουμε χύτρα η άλλο σκεύος 

Θα χρειαστούμε από 40 λεπτά μεχρι 2,5 ώρες 

Να μαλακώσει το κρέας 

Μόλις βράσει το κρέας ρίχνω το αλάτι , το κύβο 

το κριθαράκι στη κατσαρόλα 10 λεπτά χαμηλώνοντας 

Τη θερμοκρασία  για να το μεταφέρουμε  στα

Γιουβετσάκια  .

Ανοίγω το φούρνο στους 160 με 170 βαθμούς 

Τοποθετώ στα γιουβετσάκια με το τα τριμμένα 

Τυριά αφήνω 15 λεπτά περίπου 

Και σερβίρω !!! 










Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις