Στριφτάρι με νουτέλα ταχίνι και μέλι

Θυμίζει μπουγάτσα με μια διαφορετική γέμιση !

Υλικά
Φύλλο πίτας 6 -7 φύλλα η έτοιμο κρούστας 
1 κούπα νουτέλα 
1 κούπα μέλι 
1 κούπα ταχίνι 
1 κούπα αμύγδαλα ασπρισμένα αλεσμένα 
( χοντροκομμένα )
Σπορέλαιο για να αλείψουμε τα φύλλα 
Άχνη ζάχαρη και κακάο για πασπάλισμα 

Εκτέλεση 
Αναμιγνύουμε το μέλι ,τη νουτέλα , το ταχίνι 
Και τ αμύγδαλα 
Άνοίγουμε τα φύλλα ένα ένα 
Τα λαδώνουμε και 
Τοποθετούμε τη  γέμιση ,τυλίγουμε σε ρολό
τοποθετούμε το ρολό στο κέντρο και
συνεχίζουμε  ώστε να καλύψουμε όλο το 
ταψί με τα ρολά σ ένα μεγάλο στριφτάρι

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς 40 λεπτά με μια ώρα 
Τη βγάζουμε και πασπαλίζουμε με άχνη και κακάο 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις