ΦΥΛΛΟ ΜΠΑΚΛΑΒΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΜΟΚΚΑ ΦΥΣΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥΣΑΜΙ(FYLLO PASTRY MOCHA FILLING WITH NUTS AND SESAME )

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
                                                                   


ΥΛΙΚΑ
4 ΦΥΛΛΑ ΜΠΑΚΛΑΒΑ Η ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΦΥΛΛΟ ΠΙΤΑΣ
50 ΓΡΑΜ ΒΟΥΤΥΡΟ
20 ΓΡΑΜ ΖΑΧΑΡΗ
4 ΚΓ ΣΟΥΣΑΜΙ
4 ΚΓ ΦΥΣΤΙΚΙΑ ΑΙΓΙΝΗΣ
4 ΚΓ ΑΜΥΓΔΑΛΑ
ΚΡΕΜΑ
100 ΓΡΑΜ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
100 ΓΡΑΜ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ
ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΦΕ
100 ΓΡΑΜ ΚΡΕΜΑ ΣΑΝΤΙΓΥ Η ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ Η ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200
ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΣΕ ΙΣΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΑΛΟΙΦΟΥΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ
ΤΑ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ
ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ
ΤΟΥΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΒΟΥΡΔΙΖΜΕΝΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 8 ΛΕΠΤΑ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΧΡΥΣΑΦΙ
ΧΡΩΜΑ.ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ Τ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ
ΓΙΑ ΤΗ ΚΡΕΜΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΧΝΗ
ΜΕΧΡΙ Ν ΑΣΠΡΙΣΕΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
ΤΗ ΣΑΝΤΙΓΥ.Μ ΕΝΑ ΚΟΡΝΕ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ 6 ΦΥΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ
ΔΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΡΕΜΑ ΚΙ ΕΤΟΙΜΟ .

Σχόλια

  1. first time here...wow....what a wonderful recipe ....seriously drooling over these pics....I would surely love to giv a try....glad to follow ur space ! do visit mine whenever u hav time :-)


    http://onlyfishrecipes.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις