ΣΑΦΡΑΝ ΡΥΖΙ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ (SAFRAN REIS WITH GREEN PEPPERS)


ΥΛΙΚΑ
2 ΦΛΥΝΤΖΑΝΙΑ ΡΥΖΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ
1 -2 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
ΜΙΣΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
ΣΑΦΡΑΝ ,ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΚΥΒΟ KNORR
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΝΕΡΟ
ΜΟΛΙΣ ΒΡΑΣΕΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟ 15 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ
ΤΟ ΡΥΖΙ ΞΕΠΛΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΨΕΙ ΤΡΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ,ΤΟ ΣΑΦΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΒΟ Τ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ
ΤΟ ΡΥΖΙ ΑΝΑΚΕΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ,ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ .

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις