ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΦΡΑΟΥΛΑ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΑΛΙΝΑ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑΣ(CAKE FLAVOUR STRAWBERRY JAM WITH PRALINE AND SUGARGUM COATING






















ΥΛΙΚΑ
2 ΑΥΓΑ
1 ΚΟΥΠΑ ΑΛΕΥΡΙ
1 ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
ΒΑΝΙΛΙΑ ,2 Κ.Σ ΚΑΚΑΟ
ΤΑΨΙ 22 ΕΚΑΤ.

ΓΙΑ ΤΗ ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ

1 ΚΙΛΟ ΑΧΝΗ ,1 ΚΟΥΠΑ ΚΑΚΑΟ
1 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΒΑΝΙΛΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ
ΧΡΩΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΧΤΥΠΑΜΕ Τ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΣΕ ΜΑΡΕΓΚΑ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ
ΧΤΥΠΑΜΕ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΦΙΧΤΗ ΡΙΧΝΟΥΜΕ
ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ
ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΑΟ,ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ ,ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ
ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ.ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ
ΣΕ ΜΕΤΡΙΟ ΦΟΥΡΝΟ.
ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΣΤΟ
ΦΟΥΡΝΟ ΜΟΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ.ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΧΝΗ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ
ΜΑΣ ΤΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΚΕΠΑΖΜΕΝΗ ΜΕ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ
ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ 2 ΜΕΡΗ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟ ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΥΟ.
ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΠΛΑΘΟΥΜΕ 12 ΑΣΠΡΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑΤΙΖΟΥΜΕ
ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΡΟΖ.ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ 12 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ
ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΑ
ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΙΣΟ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ
ΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ .ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΟΣΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ 2-3
ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΥΜΕ .ΕΔΩ ΕΒΡΕΞΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ
ΦΡΑΟΥΛΑ ΚΑΙ ΡΟΥΜΙ(ΤΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ) ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΠΡΑΛΙΝΑ
ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΑΛΟΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΛΑΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΛΗΣΕΙ Η ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
ΑΝΟΙΓΟΥΣΕ ΦΥΛΛΟ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
ΚΟΛΑΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ Μ ΕΝΑ ΠΙΝΕΛΟ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟ ΣΕ ΝΕΡΟ
ΕΦΟΣΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ Σ ΕΝΑ ΣΚΕΥΟΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ










Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις