ΦΑΚΕΣ





ΥΛΙΚΑ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ
2-3 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΛΙΓΗ ΣΑΛΤΣΑ 1 ΚΣ
ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ,ΠΑΠΡΙΚΑ,ΚΙΜΙΝΟ (ΚΑΡΥ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ)
ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗΣ,ΡΙΓΑΝΗ
1 ΠΑΤΑΤΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΜΟΥΣΚΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΑΚΕΣ 4-5 ΩΡΕΣ
ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ
ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΥΒΟΥΣ
ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ,ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΑΛΤΣΑΣ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ
1,5 -2 ΦΛΥΝΤΖΑΝΙΑ ΦΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΥΛΩΣΟΥΝ
ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ
ΞΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑΡΑΜΑ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΨΩΜΙ .
(Η ΠΑΤΑΤΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΡΟΦΗΣΣΗ ΣΙΔΗΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ )

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις