ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΖΥΜΗ ΠΑΤΑΤΑΣ


ΥΛΙΚΑ
3 ΜΕΤΡΙΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ,ΑΛΑΤΙ
500 ΓΡΑΜ ΑΛΕΥΡΙ
ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΜΠΕΙΚΙΝ
125 ΓΓΡΑΜ ΛΥΩΜΕΝΗ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
ΠΙΠΕΡΙ
200 ΓΡΑΜ ΦΕΤΑ Η (ΑΝΘΟΤΥΡΟ ,Η ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ)
2 ΚΣ ΜΑΙΝΤΑΝΟ
1 ΚΡΟΚΟ ΑΥΓΟΥ
ΣΟΥΣΑΜΙ ΓΙΑ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥΡΕ
ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ,ΜΠΕΙΚΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ Τ ΑΝΑΜΙΓΝΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ
ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ
ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΥΜΗ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ
ΦΥΛΛΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΠΑΧΟΥΣ 1/2 ΕΚΑΤΟΣΤΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ 12 ΤΡΙΓΩΝΑ
ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 C ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΦΕΤΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ
ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ Η ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΟ Η ΔΥΟΣΜΟ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ
ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΚΡΟΚΟ ΑΛΟΙΦΟΥΜΕ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΟΥΣΑΜΙ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΛΕΠΤΑ



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις