BROWNIES


ΥΛΙΚΑ
100 ΓΡΑΜ ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
125 ΓΡΑΜ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
125 ΓΡΑΜ ΖΑΧΑΡΗ
2 ΑΥΓΑ
100 ΓΡΑΜ ΑΛΕΥΡΙ
1/2 ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
ΒΑΝΙΛΙΑ
150 ΓΡ ΚΑΡΥΔΙΑ
ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΓΙΑ Ν ΑΛΟΙΨΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΨΙ
ΚΑΚΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΚΟΡ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ Η ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ Η ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΜΑΤΩΝ
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕΧΡΙ Ν ΑΣΠΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝΑ Τ ΑΥΓΑ
ΚΑΙ ΤΗ ΛΙΩΜΕΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 C
ΑΝΑΜΙΓΝΥΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΧΟΝΤΡΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ
ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΙΓΜΑ
ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΤΩΝ 20 ΕΚ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΗ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 20-30 ΛΕΠΤΑ ΚΙ ΕΤΟΙΜΟ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΚΑΟ ΕΦΟΣΟΝ ΚΡΥΩΣΕΙ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις