Κριθαρώτο με Πλευρώτους και Παρμεζάνα!!!!

Προσθήκη λεζάντας


                                                                                                     
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Υλικα 250 γραμ κριθαρακι ,2 κρεμμύδια 1 σκελιδα σκορδο,1 ποτηρι κρασι ,250 γραμ πλευρωτους παρμεζανα για το γαρνιρισμα  αλατι,πιπερι.
<Εκτέλεση σωτάρουμε σε ελαιόλαδο τα πολτοποιημένα κρεμμύδια και τη σκελίδα σκόρδου,κόβουμε σε λωρίδες τα πλευρώτους και τα σωτάρουμε μαζι με τα κρεμμύδια ώσπου να μαραθούνε .Ρίχνουμε το κρασι και συμπληρώνουμε με 2,5 κούπες νερό έπειτα ρίχνουμε το κριθαράκι και το αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά σβήνουμε το μάτι,τρίβουμε τη παρμεζάνα και σερβίρουμε. Καλή όρεξη !!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις