FREDDO CAPPUCINO ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ



ΥΛΙΚΑ
1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
6 ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ
2 ΚΣ ΣΚΟΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ
100 ml ΚΑΥΤΟ ΕΣΠΡΕΣΟ
4 cl COINTREAU
100 g ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΤΟ ΑΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ
ΚΟΒΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΔΥΟ ΦΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΦΩΝΟΥΜΕ ΤΑ
ΓΑΡΥΦΑΛΑ
ΣΤΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ Σ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΝΑ ΚΑΡΑΜΕΛΩΣΕΙ ΕΛΑΦΡΑ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΡΟΔΕΛΕΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 3 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΑΦΡΩΣ ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΣΠΡΕΣΟ ΚΑΙ ΤΟ COINTREAU ANAKATEYOYME KAI ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΖΕΣΤΟ Η ΚΡΥΟ
ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΕΦΟΣΟΝ ΤΗ ΧΤΥΠΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΕΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις