Loading...

Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011

χαλβας με σιμιγδαλι πορτοκαλι και ινδοκαρυδο

ΥΛΙΚΑ
2 ΦΛΥΝΤΖΑΝΙΑ ΧΟΝΤΡΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ
ΤΡΙΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
1 ΦΛΥΝΤΖΑΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1.5 ΦΛΥΝΤΖΑΝΙ ΖΑΧΑΡΗ ΑΣΠΡΗ Η ΣΚΟΥΡΗ (ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗ ΣΚΟΥΡΗ
1 ΦΛΥΝΤΖΑΝΙ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ
2,5 εως 3,5 ΦΛΥΝΤΖΑΝΙΑ ΝΕΡΟ
ΚΑΝΕΛΛΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ Ο ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ
ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΧΡΥΣΑΦΙ ΧΡΩΜΑ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΤΟ ΤΡΙΜΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΤΟ ΧΥΜΟ ΤΟ ΝΕΡΟ
ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΙΤΣΙΛΑΕΙ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΤΟ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ
Τ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΚΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΚΕΙΚ
ΟΤΑΝ ΚΡΥΩΣΕΙ ΞΕΦΟΡΜΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου