μπακαλιαρος φιλετο πανε



ΥΛΙΚΑ
ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΦΙΛΕΤΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ
ΑΛΕΥΡΙ 1 1/2 ΚΟΥΠΑ ΑΛΕΥΡΙ
1 ΑΥΓΟ ,ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ,ΡΙΓΑΝΗ
ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ 1 Κ.Γ.
ΣΟΔΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ 1/2 Κ.Γ.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΑΛΑΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΠΑΓΩΜΕΝΟ ΦΙΛΕΤΟ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΑΣΠΡΑΔΙ ΣΕ ΜΑΡΕΓΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΝΩΝΟΥΜΕ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΡΙΓΑΝΗ ,ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ ,ΣΟΔΑ Τ ΑΝΑΚΑΤΕΥΜΕ (ΜΙΣΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΣΙΟ ΜΙΣΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ)
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΜΙΣΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΙΣΟ ΑΡΑΒΟΣΙΤΕΛΑΙΟ Η ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ
ΒΥΘΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΑ ΦΙΛΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΑΛΕΥΡΙ
ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑ !

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις