ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ

ΥΛΙΚΑ

200 ΓΡΑΜ. ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ

400 ΓΡΑΜ. ΑΛΕΥΡΙ

ΑΛΑΤΙ

60 ΓΡΑΜ. ΚΑΚΑΟ

1/2 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ

ΒΑΝΙΛΙΑ

250 ΓΡΑΜ ΖΑΧΑΡΗ

3 ΑΥΓΑ

2 ΚΣ ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΒΟΥΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ

ΤΑ ΧΟΝΤΡΟΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΛΕΝΤΕΡ Τ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ

ΑΝΑΜΙΓΝΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΥΜΗ

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΣΜΑ

ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 .

ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΤΡΙΑ ΜΠΑΣΟΥΝΙΑ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 3 ΕΚΑΤΟΣΤΑ

ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΤΑΨΙ Η ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΑ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ

ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΦΤΕΡΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ 1 ΕΚΑΤΟΣΤΟΥ

ΔΕΝ ΖΒΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΤΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ 4-5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις