γερμανικη μηλοπιτα


ΥΛΙΚΑ   
1 ΠΑΚΕΤΟ ΒΙΤΑΜ
2-3 ΦΛΥΝΤΖΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΑΥΓΟ
4-6 ΜΗΛΑ
ΒΑΝΙΛΙΑ ,ΚΑΝΕΛΑ,ΓΑΡΥΦΑΛΟ,ΚΑΡΥΔΙΑ
ΑΛΕΥΡΙ ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ (ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΚΙΛΟ )
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΑΝΑΜΙΓΝΥΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΤΑΜ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ,ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΤΗΣ ΤΑΡΤΑΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ 1/3 ΤΗΣ ΖΥΜΗΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟ
ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ Σ ΕΝΑ ΤΑΨΙ 28Νο ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.(ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ )
ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΣΕ ΤΡΙΦΤΗ ΤΑ ΜΗΛΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ 1 -2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ,ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΝΕΛΑ ΓΑΡΥΦΑΛΟ ΒΑΝΙΛΙΑ ΕΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΣΕ ΡΟΥΜΙ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ ΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΕΙΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗ ΤΑΡΤΑ .ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΣΤΗ ΤΑΡΤΑ ΚΑΙ Σ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ 1/3 ΤΗΣ ΖΥΜΗΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΡΙΜΜΑΤΑ ΣΑ ΜΙΚΡΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΑΛΕΥΡΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΕΛΟΣ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΟΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις