Profiterol







Υλικα 1,5 λιτρο γαλα 2 φακελακια κρεμα σοκολατα 700 γραμμαρια κρεμα γαλακτος αμυγδαλα καβουρδισμενα μπισκοτα πτι μπερ ,η κατα προτιμηση 2 φακελακια βανιλιας Εκτελεση Χτυπαμε τη κρεμα συμφωνα με τις οδηγιες προσθετουμε τα 200 γραμμαρια στη κρεμα σοκολατα βρεχουμε τα μπισκοτα ειτε με ρουμι η με γαλα που εχουμε διαλυσει φακελακια βανιλιας 2 ειναι αρκετα αναμιγνυουμε τη σοκολατα κρεμα με τα μπισκοτα προστθετουμε τη σαντιγυ και πασπαλιζουμε με τα καβουρδισμενα αμυγδαλα καλη επιτυχια!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις