Σοκολατάκια με τσιζκέικ κρέμα και φράουλες βουτηγμένες σε βότκα !







Υλικά 

300 γραμ. πικρή σοκολάτα 
5-6 καθαρισμένες φράουλες σε κομματάκια 
2 σφηνάκια βότκα 
4 κ.σ τυρί κρέμα
3 κ.σ στραγγιστό γιαούρτι
1 κ.σ βούτυρο καρύδας η μαργαρίνη η βούτυρο
3 κ.σ ζάχαρη
2 φακελάκια ζάχαρη βανίλια
Τρίμμα καρύδας (για στόλισμα)
Θήκη για παγάκια


Εκτέλεση 


Πλένουμε τις φράουλες και τις κόβουμε μικρά κομματάκια ρίχνουμε τη βότκα κι αφήνουμε στην άκρη ! Λιώνουμε τη σοκολάτα με το βούτυρο καρύδας σε Μπαιν μαρί. Μολις λιώσει αλείβουμε ρίχνοντας μ ένα κουταλάκι και το δάχτυλο μας γύρω γύρω τις θήκες (εδώ έχω φάει πολύ σοκολάτα...).παγώνουμε για δέκα λεπτά (κατάψυξη).
Χτυπάω στο χέρι τη κρέμα τυρί  γιαούρτι, τη ζάχαρη και τη βανίλια σε κρέμα. Βγάζουμε τις θήκες και προσθέτουμε φράουλες και από πάνω κρέμα αλλά προσοχή όχι μέχρι επάνω προσθέτω από πάνω σοκολάτα και τρίμμα καρύδας τα παγώνω για 40 λεπτά με 1 ώρα.Μόλις παγώσουν η τα ξεφορμάρω και τ αφήνω σα σοκολάτα και το τυλίγω σε σελοφάν σα δώρο ωραία ιδέα η με ένα μαχαίρι κόβω κομματάκια κι έτοιμα για σερβίρισμα !

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις