Πρασόρυζο αγαπημένη γεύση!


  • Συνταγή
  • 4 Πράσα
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 κούπα ρύζι
  • 1 κ.σ. αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • λεμόνι Συνταγή
  • 4 Πράσα
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 κούπα ρύζι
  • 1 κ.σ. αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 κ.σ
  • Εκτέλεση
  • καθαρίζουμε τα πράσα από τα εξωτερικά φύλλα
  • τα πλένουμε και κόβουμε σε ροδέλες τα ξαναπλένουμε
  • κόβουμε το κρεμμύδι σε κυβάκια
  • βάζουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα κι ανοίγουμε το μάτι
  • ρίχνουμε πρώτα το κρεμμύδι και σωτάρουμε ώστε να γίνει διάφανο
  • στη συνέχεια ρίχνουμε τα πράσα και το ρύζι σωτάρουμε
  • ρίχνουμε 1 λίτρο ζεστό νερό
  • και αφήνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία
  • να σιγοβράζει για μία, μιάμιση ώρα
  • Στο τέλος στύβουμε το λεμόνι και σερβίρουμε
  • Καλή επιτυχία !!!




































+

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις