Μιλφειγ




ΥΛΙΚΑ 1 ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ,1 ΚΟΥΤΙ ΕΒΑΠΟΡΕ ,ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΩΤΗΣ ΓΕΥΣΗ ΜΙΛΦΕΙΓ,ΣΑΝΤΙΓΙ ΣΕ ΣΚΟΝΗ 2 ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ,2 ΠΑΚΕΤΑ ΣΦΟΛΙΑΤΙΝΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ,ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗ ΓΙΩΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΒΑΠΟΡΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΦΛΥΝΤΖΑΝΙ ΝΑ ΤΗ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΑΦΡΑΤΗ.

ΧΤΥΠΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΣΑΝΤΙΓΙΣ ΜΕ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΘΕΤΩ 1 ΦΛΥΝΤΖΑΝΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΗ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΑΦΡΑΤΗ.


ΑΝΑΜΙΓΝΥΩ ΤΗ ΜΙΣΗ ΣΑΝΤΙΓΥ ΜΕ ΤΗ ΚΡΕΜΑ ΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑ ΚΡΑΤΑΩ 6 ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ .


ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗ ΣΤΡΩΣΗ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΛΕΙΦΩ ΤΗ ΣΑΝΤΙΓΙ ΚΑΙ ΘΡΥΜΜΑΤΙΖΩ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΩ ΜΕ ΑΧΝΗ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΩ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις