Μπακαλιάρος τηγανητός και μπαρμπούνια
Συνταγή1 κιλό μπαρμπούνια1 κιλό μπακαλιάρο1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κούπα καλαμποκάλευρο1 κ.γ. μπέικιν 1 /2 αυγάαλάτι πιπέρι
λάδι για τηγάνισμα Εκτέλεσηβάζουμε το τηγάνι στο μάτι ετοιμάζουμε 2 πιάτα στο ένα χτυπάμε τ αυγά στο άλλο ανακατευουμε το αλέυρι καλαμπόκι και το ολχ και το μπέκιντα έτοιμα καθαρισμένα ψάρια μας τα περνάμε από το μίγμα με το αλεύρι μετα στο αυγό και μετα παλι στο μιγμα απο αλεύριτα ρίχνουμε στο τηγάνι και τα γυρίζουμε να ψηθούνε απ όλες τις πλευρές20| λεπτά περίπου Σερβίρουμε με οτι προτιμάμε Καλή επιτυχία!!!!
λάδι για τηγάνισμα Εκτέλεσηβάζουμε το τηγάνι στο μάτι ετοιμάζουμε 2 πιάτα στο ένα χτυπάμε τ αυγά στο άλλο ανακατευουμε το αλέυρι καλαμπόκι και το ολχ και το μπέκιντα έτοιμα καθαρισμένα ψάρια μας τα περνάμε από το μίγμα με το αλεύρι μετα στο αυγό και μετα παλι στο μιγμα απο αλεύριτα ρίχνουμε στο τηγάνι και τα γυρίζουμε να ψηθούνε απ όλες τις πλευρές20| λεπτά περίπου Σερβίρουμε με οτι προτιμάμε Καλή επιτυχία!!!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου