Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου
Μπομποτα με τυρί και κρανμπερις.
1 γιαούρτι στραγγιστό (χρησιμοποιουμε το κεσεδάκι για μεζούρα)1 κεσεδάκι σπορέλαιο1 κεσεδάκι καλαμποκάλευρο1 κεσεδάκι αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 κεσεδάκι γάλα½ κιλό φέτα τριμμένη3 αυγά 1 κεσεδάκι κρανμπερις αποξηραμένα 1 κ.γ. σόδα φαγητού1 μπέικιν πάουντερΑνακατεύουμε σ ένα σκέυος τα αυγά, το γιαούρτι, το σπορέλαιο και προσθέτουμε τη σόδα Προσθέτουμε την φέτα και τα κρανμπερις και σιγά σιγά το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ εναλλάξ με το γάλα.Αλείφουμε με λίγο λάδι το ταψί και ρίχνουμε μέσα το μίγμα μας.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 250οC περίπου για μισή ώρα. Μόλις παρει χρωμα την βγάζουμεΣερβίρουμε είτε χλιαρή είτε κρύα.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου