Profiterol
Υλικα
1,5 λιτρο γαλα
2 φακελακια κρεμα σοκολατα
700 γραμμαρια κρεμα γαλακτος
αμυγδαλα καβουρδισμενα
μπισκοτα πτι μπερ ,η κατα προτιμηση
2 φακελακια βανιλιας
Εκτελεση
Χτυπαμε τη κρεμα συμφωνα με τις οδηγιες
προσθετουμε τα 200 γραμμαρια στη κρεμα σοκολατα
βρεχουμε τα μπισκοτα ειτε με ρουμι η με γαλα που
εχουμε διαλυσει φακελακια βανιλιας 2 ειναι αρκετα
αναμιγνυουμε τη σοκολατα κρεμα με τα μπισκοτα
προστθετουμε τη σαντιγυ και πασπαλιζουμε με τα
καβουρδισμενα αμυγδαλα
καλη επιτυχια!!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου