ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΣΚΟΡΔΟΥ ,ΡΙΓΑΝΗΣ ΚΑΙ ΚΡΥΑ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΟΠΙΠΕΡΙΑΣ



ΥΛΙΚΑ
1 ΠΑΚΕΤΟ ΣΠΑΓΓΕΤΙ
ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΚΙΜΑ ΑΝΑΜΙΚΤΟ
ΝΤΟΜΑΤΟΠΙΠΕΡΙΑ ΚΟΝΣΕΡΒΑ
3 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ,1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ
ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
ΑΛΑΤΙ ,ΡΙΓΑΝΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ,ΚΟΚΚΙΝΗ, ΠΑΠΡΙΚΑ ,ΚΙΜΙΝΟ, ΜΑΙΝΤΑΝΟ, ΔΥΟΣΜΟ
ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΟ ΨΩΜΙ 3 ΦΕΤΕΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΣΠΑΓΓΕΤΙ
ΤΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ Τ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ
ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΚΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΡΙΓΑΝΗ
ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΤΑ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ Η ΡΙΓΑΝΗ
ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ
ΜΟΥΣΚΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΕ ΝΕΡΟ
ΤΡΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ,ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ,ΔΥΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΚΕΜΕΝΟ ΨΩΜΙ
ΤΑ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ
ΚΡΥΑ ΣΑΛΤΣΑ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ
ΛΥΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟΥ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΙΑ ΚΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΙΠΕΡΙΑ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΚΡΥΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις