ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ
ΥΛΙΚΑ
200 ΓΡΑΜ. ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ
400 ΓΡΑΜ. ΑΛΕΥΡΙ
ΑΛΑΤΙ
60 ΓΡΑΜ. ΚΑΚΑΟ
1/2 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
ΒΑΝΙΛΙΑ
250 ΓΡΑΜ ΖΑΧΑΡΗ
3 ΑΥΓΑ
2 ΚΣ ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΒΟΥΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ
ΤΑ ΧΟΝΤΡΟΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΛΕΝΤΕΡ Τ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ
ΑΝΑΜΙΓΝΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΥΜΗ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΣΜΑ
ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 .
ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΤΡΙΑ ΜΠΑΣΟΥΝΙΑ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 3 ΕΚΑΤΟΣΤΑ
ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΤΑΨΙ Η ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΑ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ
ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΦΤΕΡΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ 1 ΕΚΑΤΟΣΤΟΥ
ΔΕΝ ΖΒΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΤΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ 4-5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου