Ρυζόγαλο με Γλυκολεμονα καρύδα και βανίλια

Υλικά: 1,5 λίτρο γάλα 1φλυντζανι ρύζι ,1κουπα άχνη ζάχαρη ,1γλυκολεμονο ,1φακελακι βανίλια κρέμα ,1,5 κούπα ινδοκαρυδο .
                                                                                                                                           
Εκτέλεση: βράζουμε το γάλα κρατώντας 1κουπα στην άκρη ,σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας να μη κολλήσει ρίχνουμε το ρύζι και το ινδοκαρυδο μόλις ζεσταθεί ,και βράζουμε μέχρι να γίνει το ρύζι ανακατεύουμε συνεχώς ρίχνουμε την άχνη , και δυαλυουμε το φακελάκι Βανίλιας στο κρύο γάλα ρίχνουμε στο υπόλοιπο μίγμα κι ανακατεύουμε μέχρι να πειχτωσει αποσύρουμε από τη φωτιά αδειάζουμε σε μπωλακια και περιχυνουμε με το χυμό του Γλυκολεμονου και το τρίμμα . Πασπαλίζουμε με κανέλα κι έτοιμα .Καλη επιτυχία !!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις