Μπομποτα με τυρί και κρανμπερις.

  • 1 γιαούρτι στραγγιστό (χρησιμοποιουμε το κεσεδάκι για μεζούρα)
  • 1 κεσεδάκι σπορέλαιο
  • 1 κεσεδάκι καλαμποκάλευρο
  • 1 κεσεδάκι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κεσεδάκι γάλα
  • ½ κιλό φέτα τριμμένη
  • 3 αυγά 
  • 1 κεσεδάκι κρανμπερις αποξηραμένα 
  • 1 κ.γ. σόδα φαγητού
  • μπέικιν πάουντερ

  • Ανακατεύουμε σ ένα σκέυος τα αυγά, το γιαούρτι, το σπορέλαιο και προσθέτουμε τη σόδα 
  • Προσθέτουμε την φέτα και τα κρανμπερις και σιγά σιγά το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ εναλλάξ με το γάλα.
  • Αλείφουμε με λίγο λάδι το ταψί και ρίχνουμε μέσα το μίγμα μας.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 250οC περίπου για μισή ώρα. Μόλις παρει χρωμα την βγάζουμε
  • Σερβίρουμε είτε χλιαρή είτε κρύα.


  • Σχόλια

    Δημοφιλείς αναρτήσεις