χοιρινες μπριζολες λαιμου με κολοκυθακια λεμονατες στο φουρνο

ΥΛΙΚΑ
ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΛΑΙΜΟΥ ΧΟΙΡΙΝΕΣ
6-7 ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ
1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ,2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ,2 ΛΕΜΟΝΙΑ
ΝΙΣΙΣΤΕ ,ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ,ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ,ΚΥΒΟ,ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΛΥΚΙΑ ΠΑΠΡΙΚΑ
1 Κ.Γ. ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΛΙΓΟ ΡΙΓΑΝΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΤΑΨΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ
ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΗΔΗ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΤΑΡΙΣΤΕΙ
ΑΛΟΙΦΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΟΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΩΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ ΤΙΣ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΜΕΤΡΙΟ ΦΟΥΡΝΟ
ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΣΑ ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ Τ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΡΟΔΟΚΟΚΚΙΝΙΣΟΥΝ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΨΗΝΟΥΜΕ
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΖΩΜΟ ΚΥΒΟΥ ΜΕ 2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ  ΚΑΙ ΤΟ  ΧΥΜΟ ΤΩΝ 2 ΛΕΜΟΝΙΩΝ  ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ 2 Κ.Σ.ΝΙΣΙΣΤΕ ΕΦΟΣΟΝ ΤΙΣ ΔΥΑΛΥΣΑΜΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ Μ ΑΥΤΟ ΚΑΙ  ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΕΤΟΙΜΟ!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις